stiri

ASUS anunță înscrierea telefonului ZenFone 5Z în programul Android Q Beta

ASUS Zenfone 5Z

Utilizatorii ZenFone 5Z se vor putea bucura de cea mai nouă experiență Android, incluzând protecția îmbunătățită a confidențialității și moduri noi de interacțiune.

ASUS și Google I/O au anunțat că telefonul inteligent ZenFone 5Z (ZS620KL) va lua parte la programul Android Q Beta. Acesta este primul model din gama ASUS ZenFone care participă într-un program Android Beta. ASUS urmărește constant să îmbunătățească experiența ZenFone, această colaborare cu Google fiind un pas în această direcție.

Android Q Beta va aduce câteva noutăți și funcții interesante, incluzând o protecție mai strictă a confidențialității utilizatorilor, noi moduri de a interacționa pentru utilizatori, extensiile Vulkan și multe altele.

Utilizatorii pot vizita www.asus.com/ro/Android-Q-Beta pentru a descărca noul software și pentru a afla mai multe despre Android Q Beta și funcțiile sale, cât și despre condițiile și aspectele participării la programul de testare.

ASUS încurajează dezvoltatorii să se alăture programului de testare și apreciază feedback-ul utilizatorilor pentru a îmbunătăți împreună experiența de utilizare.

Viitorul model ZenFone va fi, de asemenea, pe lista de priorități pentru actualizarea la Android Q. Mai multe informații vor fi anunțate în curând.

ASUS Zenfone 5Z

ASUS Zenfone 5Z

Despre Android Q Beta

Android Q Beta îți oferă accesul la o versiune timpurie a sistemului de operare Android Q. Prin înscrierea în acest program beneficiezi de șansa de a experimenta Android Q înainte de lansarea oficială a acestuia, să îl testezi și să îți partajezi opiniile despre acesta, sau să te asiguri că aplicațiile dezvoltate de către tine sunt compatibile cu platforma oficială Android Q. Te rugăm sa iei în considerare faptul că Android Q Beta nu reprezintă versiunea finală, prin urmare anumite funcții pot lipsi sau pot să nu funcționeze corect.

Pentru a afla mai multe despre Android Q Beta, te rugăm să vizitezi site-ul dezvoltatorilor Android Q Beta.

Noi funcții

La lansare, Android Q va oferi o serie întreagă de funcții noi și deosebit de interesante. Deocamdată, iată câteva dintre noile aplicații și funcționalități impresionante de care te vei bucura prin intermediul programului Android Q Beta:

Tema Întunecată: Android Q oferă acum o Tema Întunecată implementata la nivelul întregului sistem. Activează Tema Întunecată în Setari, sau prin activarea opțiunii Economisire Baterie (Battery Saver).

Acțiuni sugerate în notificări: Poți acționa asupra mesajelor prin intermediul acțiunilor sugerate în cazul acestora.

Notificări prioritizate: Poți decide dacă notificarile unei aplicații au un caracter disruptiv sau subtil. Notificările cu un caracter disruptiv vor genera zgomot, vibrații și vor aparea pe ecranul de blocare, în timp ce notificările cu un caracter subtil nu o vor face. Android Q introduce de asemenea algoritmi pentru a determina în mod automat ce notificări necesită un caracter disruptiv.

Jurnal modificari

Data de lansare a primei versiuni: 7 Mai 2019.

Lista problemelor cunoscute

Cardurile SD cu formatare exFAT nu sunt suportate.
Apasarea butoanelor de volum nu este însotita de un răspuns sonor. Răspunsul sonor funcționeaza în continuare în cazul celorlalte funcții.

ASUS Zenfone 5Z

ASUS Zenfone 5Z

To Top

Citește articolul precedent:
Lansare ASUS Fonepad in Romania, 13 mai 2013, Nada Mas
O nouă rundă de înscrieri pentru WiFi4EU începe pe 4 aprilie

În data de 4 aprilie 2019, ora 13:00 CET/14:00 EET, Comisia Europeană va da startul unei noi serii de înscrieri...

Închide