accesorii mobile

ASUS a anunțat ceasul ZenWatch

ASUS ZenWatch

ASUS a anunțat ZenWatch, primul său ceas inteligent, motorizat de Android Wear. Ceasul, produs în parteneriat cu Google, include o serie din funcțiile oferite de interfața grafică ZenUI dar și funcții noi, croite în mod special pentru ZenWatch.

ASUS ZenWatch este compatibil cu toate telefoanele ce rulează Android 4.3 sau o versiune superioară, oferindu-le utilizatorilor o fereastră convenabilă pentru vizualizarea apelurilor, mesajelor, notificărilor sau a altor informații importante, fără a fi nevoie ca aceștia să scoată telefonul din buzunar sau din geantă.

ASUS ZenWatch

ASUS ZenWatch

Atunci când este împerecheat cu aplicația ASUS ZenWatch Manager, ZenWatch furnizează o mai bună integrare cu telefonul și funcții avansate incluzând integrarea cu interfața ASUS ZenUI (pe telefoanele ASUS), Watch Unlock, Tap Tap, Cover to Mute și Find My Phone. Două funcții adiționale, Remote Camera și Presentation Control, sunt disponibile prin utilizarea ZenWatch cu aplicațiile ASUS Remote Camera și ASUS Remote Link.

Galerie Foto ASUS Zenwatch

ZenWatch integrează o mulțime de senzori și prezintă utilizatorului o serie de rapoarte privind activitatea zilnică. Aplicația Wellness generează o combinație de statistici incluzând numărul de pași, caloriile arse, durata de activitate, ritmul cardiac, intensitatea exercițiilor și nivelul de relaxare.

ASUS ZenWatch – orologerie de lux

ASUS ZenWatch

Specificații ASUS ZenWatch

ASUS ZenWatch
Procesor Qualcomm Snapdragon 400 1.2GHz
Sistem de operare Android Wear
Memorie & stocare 512MB RAM
4GB EMMC
Display AMOLED 1.63-inci, 320 x 320, 278ppi touch
Lentilă Curbată 2.5D Corning Gorilla Glass 3
Senzori Senzor 9-axe, Senzor Bio
Bluetooth Bluetooth 4.0
USB Port Micro USB
Audio Microfon încorporat
Baterie Li-polimer 1.4Wh
Rezistent la apă IP55
Colori Argintiu cu strat roz-auriu
Curea de piele maro
Dimensiuni 50.6 x 39.8 x 7.9-9.4mm
Greutate Corp: 50g
Curea: 25g
To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Tab Active
Samsung lansează Galaxy Tab Active, o tabletă pentru afaceri

Samsung a prezentat Galaxy Tab Active, prima tabletă creată special pentru mediul de afaceri. Galaxy Tab Active oferă funcții de...

Închide