stiri

ASUS ar putea prelua HTC

HTC One M9+

O știre care a luat comunitatea IT prin surprindere a fost publicată de Reuters, una dintre cele mai prestigioase agenții de știri din lume.

Asustek Computer (ASUS) a declarat în cursul zilei de astăzi că există posibilitatea de a cumpăra producătorul de telefoane HTC. Conform spuselor directorului financiar al ASUS, David Chang, președintele companiei, Johnny Shih, și-ar fi exprimat intenția de a cumpăra HTC în cadrul unei reuniuni interne.

„Directorul nostru a discutat această chestiune intern” a spus Chang. „Totuși, șansele unei eventuale preluări nu sunt mari odată ce Asustek este o companie ce a depins de creșterea organică.”

HTC e o companie ce nu se simte foarte bine. Noile telefoane HTC One M9 nu au înregistrat succesul așteptat iar compania s-a văzut nevoită să-și reducă achizițiile de componente de la parteneri. Pe bursă, acțiunile HTC au scăzut drastic după ce compania a estimat pierderi pe ultimul trimestru.

HTC One M9+

HTC One M9+

To Top

Citește articolul precedent:
Asus Zenfone Selfie ZD551KL
ASUS prezintă un telefon optimizat pentru fotografii selfie

ASUS vine în întâmpinarea unei cereri tot mai vizibile pe site-urile de socializare și prezintă un telefon optimizat pentru fotografii...

Închide