Asus PadFone S și ZenFone 5 LTE au intrat pe piața taiwaneză

| |

ASUS a lansat în Taiwan PadFone S și ZenFone 5 cu LTE, două modele care completează gama de terminale ale producătorului asiatic. PadFone S este versiunea internațională a modelului PadFone X ce a fost introdus pe piață acum câteva luni prin intermediul AT&T.

Asus PadFone S dispune de un ecran Full HD cu diagonala de 5 inci și integrează un chipset Snapdragon 800. Varianta distribuită global este motorizată de un chipset Snapdragon 801, tactată la 2.3GHz. Exceptând chipsetul superior, celelalte specificații hardware rămân aceleași: 2GB de memorie RAM, 16GB memorie flash, cameră principală de 13 megapixeli și o tabletă dock de 9 inci.

Varianta LTE a ZenFone 5 este diferită de modelul 3G, beneficiind acum de un chipset Qualcomm Snapdragon 400 la 1.2GHz. ZenFone 5 cu 3G era livrat cu un chipset Intel Atom Z2580. Restul specificațiilor rămân identice.

Modelele Asus PadFone S și ZenFone 5 LTE sunt disponibile în Taiwan la prețurile de 335 dolari, respectiv 235 de dolari. Tableta dock pentru PadFone S este comercializată separat și are un preț de 170 de dolari.

ASUS Zenfone 5

ASUS Zenfone 5 cu interfață ZenUI

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!