stiri

ASUS Transformer trece de astăzi la Ice Cream Sandwich

ASUS Eee Pad Transformer TF101

UPDATE: Android 4.0 ICS e disponibil pe primul tip de Transformer și în cazul utilizatorilor din România. Cei peste 5000 de posesori de ASUS TF101 pot trece la versiunea Android 4.0.3 printr-o actualizare automată. În cazul în care notificarea nu este vizibilă în colțul din dreapta-jos al ecranului, verificați cu Check Update din Settings > About Tablet. În urma update-ului starea tabletei va arăta ca în print screen-ul de mai jos:

update ics tf101 Screenshot

Asus a publicat pe pagina sa de facebook faptul că primele exemplare ale tabletei Transformer TF101 au primit update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Primul val FOTA (Firmware Over-the-Air) a fost distribuit astăzi în Taiwan urmând ca în zilele următoare firmware-ul să fie disponibil în toate regiunile. Utilizatorii care vor instala firmware-ul v.9.2.1.11 vor beneficia de toate facilitățile oferite de Android 4.0.

Update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich vine cu numai câteva zile înainte de deschiderea oficială a expoziției Mobile World Congress 2012 din Barcelona.

Asus Eee Pad Transformer TF101

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Padfone
Asus Padfone endless possibilities

Lansarea unuia dintre cele mai interesante telefoane se apropie rapid. Asus Padfone a fost amânat în nenumărate rânduri, fiind prezentat...

Închide