stiri

Baterie externă ieftină pentru telefoanele mobile

Baterie externa Kiwi-Bird i2500/a2500

Puterea de calcul a telefoanelor actuale necesită o cantitate mare de energie, epuizând rapid bateria internă. FunGadgets.ro lansează o nouă soluție compactă și accesibilă pentru reîncărcarea telefonului. Dacă primele generații de baterii externe aveau o ieșire USB la care trebuia conectat cablul telefonului, noua generație vine cu un design îmbunătățit care integrează conectorii uzuali.

Putere într-un pachet compact

Kiwi-Bird a2500 este o baterie externă compactă, suficient de puternică și accesibilă majorității utilizatorilor de telefoane. Dimensiunile reduse permit purtarea ei în buzunar ca la nevoie să reîncărce bateria telefonului cel puțin o dată. Produsul include conectorul microUSB. Cu o capacitate de 2500 mAh și la un preț de 99 de lei (inclusiv TVA), bateria Kiwi-Bird completează gama de baterii externe oferite de FunGadgets.ro.

Baterie externa Kiwi-Bird i2500/a2500

„Primele modele importate prin 2010 aveau mini-panou solar, lucru care ni s-a părut o idee excelentă în acel moment. Totuși, după o perioadă de timp, ne-am dat seama că eficiența panoului este atât de scăzută încat este aproape inutil. Am renunțat complet la el în acel moment și ne-am concentrat pe ergonomie. Dar nu am renunțat la ideea de a-ți putea încărca bateria, oriunde, oricând dar nu oricum, ci folosind energia solară. E pur și simplu prea tentantă. Testăm chiar acum un produs nou, care, sperăm noi, va face ceea ce bateriile cu panou solar nu reușeau.”, a declarat Valentin Haicu, directorul general al VHCI Business Development, operatorul magazinului online FunGadgets.ro.

Caracteristici tehnice Kiwi-Bird a2500

Dimensiuni: 50x35x20 mm
Greutate: 76 gr.
Tip acumulator intern: Lithium Ion
Capacitate: 2500 mAh
Conectori integrați: microUSB
Ieșire: 5V/1A

Bateriile externe Kiwi-Bird a2500 se pot conecta prin cablul microUSB la majoritatea telefoanelor mobile. Pentru iPhone-uri există varianta Kiwi-Bird i2500. Urmărește un demo video mai jos despre modul de folosire cu un telefon cu Android.

Vrei o astfel de baterie? Profită de discountul AndroidLive!

Pentru a beneficia de 10% reducere urmează acest link și utilizează codul de discount „kiwi-now” la finalizarea comenzii. Oferta este limitată în timp, grăbește-te!

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung
Samsung ar putea prezenta la CES un telefon de 5 inci

Ecranele FullHD pentru telefoane nu mai sunt de domeniul science-fiction. Samsung ar putea prezenta la CES 2013 un nou telefon...

Închide