stiri

Bitdefender Anti-Theft taie pofta hoților

Telefonul mobil s-a schimbat radical în ultimii ani iar protecția lui este mult mai importantă acum decât în trecut.

Bitdefender lansează o soluție de protecție împotriva hoților care asigură proprietarului un control total asupra telefonului, laptop-ului sau a tabletei. Bitdefender Anti-Theft localizează pe hartă telefonul furat, trimite o notificare utilizatorului atunci când încearcă să schimne cartela și poate bloca terminalul dacă proprietarul solicită acest lucru. Datele personale stocate în memoria telefonului pot fi șterse de la distanță pentru a evita vizualizarea sau copierea lor.

’’Cu Bitdefender Anti-Theft am extins soluțiile noastre de securitate de renume mondial din domeniul internetului, către realitatea fizică. Protejăm acum utilizatorii de amenințări informatice, dar și de hoții de terminale mobile. De asemenea, îi scutim de momentele de disperare care îi încearcă atunci când realizează că și-au uitat laptopul sau telefonul în cafenea sau în taxi. Bitdefender Anti-Theft acționează astfel ca o lesă invizibilă asupra telefonului’’, spune Andra Cazacu, Product Marketing Manager, Bitdefender.

Software-ul de protecție operară în modul invizibil astfel încât hoțul să nu știe de prezența lui. În plus, blochează terminalul cu PIN-uri și parole și redă rapid controlul asupra telefonului printr-un cont online de unde poți șterge, bloca, localiza cu doar câteva click-uri.

Programul este gratuit pentru primele 30 de zile și poate fi descărcat din Google Play. O licență pe un an costă 3.95 dolari.

Bitdefender Anti-Theft taie pofta hoților, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Beyond YNTH
Beyond YNTH HD – un joc puzzle ce iese din tipar

Colecția de jocuri din Google Play este imensă, dar dacă obișnuiți să răfsoiți prin ele, vă veți da rapid seama...

Închide