accesorii mobile

Boxe piperate de la Ultimate Ears

UE Mini Boom 11

Boxele portabile sunt accesorii inteligente care completează telefonul mobil. Muzica stocată în memoria internă a terminalului se aude mai bine iar conexiunea prin Bluetooth este comodă și nu presupune cabluri care să vă strice momentul de relaxare. Piața oferă câteva modele de boxe portabile cu acumulatori interni, începând cu cele mai ieftine, cu un preț de 90 de lei, până la cele mai scumpe, ce se vând cu 450 de lei.

Ultimate Ears a lansat UE MINI BOOM, o boxă mică, exagerat de scumpă, ce promite o autonomie de până la 10 ore. Boxa redă sunetul de pe orice dispozitiv cu Bluetooth de la o distanţă de până la 15 metri. UE MINI BOOM se încarcă uşor cu ajutorul micro-USB-ului. De asemenea, poţi împerechea două boxe UE MINI BOOM după ce descarci aplicaţia gratuită UE MINI BOOM (disponibilă pentru iOS şi Android) pentru a te bucura de un sunet stereo. Mai mult, poţi folosi tehnologia NFC pentru a conecta boxa la dispozitivele compatibile.

UE Mini Boom 11

UE Mini Boom 11

Având dimenisuni de 11.1cm x 6.7cm x 6.1cm şi o greutate de 301 g, UE MINI BOOM este disponibilă într-o gamă de culori variate, precum portocaliu, mov, roşu, galben şi negru.

Boxa UE MINI BOOM va fi disponibilă în magazinele Apple din toată Europa începând de astăzi dar şi în celelalte magazine începând din luna februarie 2014 la un preţ recomandat de 99 Euro.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung S5 unpack
Samsung pregătește lansarea noului Galaxy S5

Samsung a anunțat data viitorului eveniment "Unpacked". Gigantul coreean va lansa noul telefon Galaxy S5 în cadrul unui eveniment programat...

Închide