Call of Duty – Invazie cu Zombies în Google Play

| |

După ce a fost disponibil numai pentru dispozitivele Sony o perioadă, a venit momentul să putem descărca Call of Duty Black Ops: Zombies din Google Play pe majoritatea dispozitivelor Android. Jocul de tip first-person shooter a pornit de la o mică aplicație care venea alături de Call of Duty pentru PC-uri, dar nu i-a luat mult până a început să crească în popularitate pe cont propriu.

Call of Duty - Zombies

În mare, în Call of Duty Black Ops: Zombies trebuie să te aperi de atacurile morților vii, să-ți menții adăpostul bine protejat și ferit de zombies și să elimini intrușii care au reușit să treacă de baricade.

Jocul este disponibil în Google Play la prețul de 24,80 RON, însă te îndemnă la multe achiziții ulterioare. În pauzele dintre atacuri, ai opțiunea să îți upgradezi armele contra-cost pentru a face față provocărilor următoare.

[Call of Duty: Zombies in Google Play]

Call of Duty - Invazie cu Zombies în Google Play, 8.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!