Campanie de reduceri pe evomag

| |

Evomag deruleaza zilele acestea o campanie de reduceri pentru o bună parte din produsele aflate în portofoliu. “Promoţiile lui Moş Crăciun” sunt adresate tuturor celor care doresc să cumpere un cadou pentru cei apropiați sau au scăpat reducerile de Black Friday.

Tablete Android cu preț redus

Tabletele au prețuri reduse cu până la 45%. Tableta Haier Pad722 de 7 inci are un preț de 249 lei. Vezi prețurile pentru tablete.

Telefoane Android cu preț redus

Reducerile pentru telefoane nu sunt la fel de spectaculoase însă unele modele pot fi o afacere bună. Telefonul mobil Allview C4 You cu procesor Dual Core la 1GHz costă acum 209 lei, cu 30% mai puțin decât prețul practicat în mod obișnuit.
Vezi ofertele pentru telefoane.

Campania actuală, “Promoţiile lui Moş Crăciun”, continuă seria de acţiuni menite să recompenseze clienţii. În plus, pentru a veni în sprijinul clienţilor, programul de lucru a fost prelungit. Astfel, showroom-ul va fi deschis şi sâmbătă şi duminică, pe 20 şi 21 decembrie, între orele 09:00 şi 19:00 pentru clienţii care vor să ridice din showroom comenzile plasate online.

Ce vor fetele noastre de Black Friday

Campanie de reduceri pe evomag, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!