stiri

Companiile importatoare de electronice cresc prețurile în Marea Britanie

OnePlus One

Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană va determina o serie de efecte ce se vor propaga în valuri. Devolarizarea lirei sterline și incertitudinea investitorilor va atrage în viitorul apropiat prețuri mai mari pentru electronicele fabricate în Asia, cu prețuri stabilite în dolari. Ca în orice altă economie de piață funcțională, prețuri mai mari înseamnă mai puține produse vândute sau orientarea cumpărătorilor către alternativele mai ieftine.

Pentru a-și proteja afacerile, companiile importatoare de electronice de larg consum au început deja să crească prețurile. OnePlus a anunțat că va adăuga 20 de lire sterline la prețul modelului OnePlus 3, începând cu 11 iulie. Lenovo dorește să-și păstreze profitul și va lua măsurile necesare pentru acoperirea diferențelor de curs valutar. Printre aceste măsuri se numără creșterea prețurilor precum și concedieri.

Creșterea prețurilor pentru acoperirea diferențelor de curs valutar între lira sterlină și dolarul american se aplica și pentru alte mărfuri pe care Marea Britanie nu le mai produce din cauza costurilor ridicate cu forța de muncă, cum ar fi îmbrăcămintea și încălțăminte.

OnePlus One

OnePlus One

To Top

Citește articolul precedent:
Vector Watch
Vector Watch are propria propunere pentru dezvoltatori!

Ceasul inteligent Vector Watch, disponibil în România, poate fi personalizat cu o interfață grafică definită de utilizator. Prin accesarea platformei...

Închide