stiri

Cosmote va aduce HTC Desire S

Din câte se pare Cosmote va aduce în oferta sa noul HTC Desire S. Telefonul ar trebui să fie disponibil la abonamentele Cosmote până la finalul lunii aprilie la prețuri ce vor fi comunicate ulterior. Specificațiile și caracteristicile telefonului sunt deja cunoscute. HTC Desire S beneficiază de procesor de tip ARM la 1GHz și de grafica Adreno 205.

În materie de memorie, terminalul se laudă cu 1.1GB ROM și 768 MB RAM, spațiul de stocare poate fi extins cu ajutorul unui card microSD de până la 32GB. Ecranul S-LCD este de tip capacitiv și are o diagonală de 3.7 inci. Mai impresionantă este rezoluția acestuia ce măsoară 480 x 800 pixeli contribuind la claritatea ridicată a imaginilor.
HTC Desire S rulează ultima variantă sistemului de operare Android 2.3 Gingerbread, compania oferind update-uri periodice la noile versiuni.

Update: Vodafone a anunțat astăzi că noul HTC Desire S este disponibil în oferta companiei la prețuri ce pornesc de la 99 euro cu abonamentul Smartphone Complet 1500 și 1GB internet pe mobil. Cei care au pus ochii pe noul HTC Desire S și vor să-l cumpere ar fi bine să mai aștepte o perioadă pentru a putea cântării mai bine ofertele celor două companii.

Poti consulta si oferta eMAG, unde HTC Desire S se vinde fara conectare, din stoc, cu un card microSD 8 Gb inclus.

To Top

Citește articolul precedent:
Sony Ericsson are propriul canal pe Android Market

Sony Ericsson și-a creat propriu canal pe Android Market în care vor fi postate aplicațiile destinate în mod special terminalelor...

Închide