Cum să controlezi camera Sony DSC-RX100 II prin Wi-FI

| |

Camera foto Sony Cyber-shot DSC-RX100 II poate fi controlată de la distanță prin intermediul unui smartphone echipat cu sistemul de operare Android. Telefonul mobil devine o adevărată telecomandă pentru camera foto iar fotografiile pot fi transferate în memoria acestuia.

Instalați PlayMemories pe telefon

Primul pas pe care trebuie să-l faceți este să mergeți în Google Play și să instalați aplicația PlayMemories. Aplicația, oferită de Sony Corporation, este gratuită și ocupă numai 4.8MB. PlayMemories este compatibilă cu toate dispozitivele ce rulează Android 2.1 sau o versiune mai nouă.

Controlați camera cu PlayMemories

Mergeți în setările camerei și selectați Ctrl with smartphone. Camera va furniza datele pentru conectare pe care va trebui să le introduceți în aplicația PlayMemories. După ce ați instalat aplicația puteți controla zoom-ul, puteți face filme și fotografii și să le transferați în memoria telefonului.

Cum să controlezi camera Sony DSC-RX100 II prin Wi-FI

Galerie foto PlayMemories

Cum să controlezi camera Sony DSC-RX100 II prin Wi-FI, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!