accesorii mobile

Dorel Power Bank – ca să nu-ți cadă curentul!

UTOK Dorel Rugged Power Bank

UTOK va importa în România un nou set de accesorii foarte utile ce vor fi pe placul posesorilor de telefoane și tablete. UTOK Dorel Rugged Power Bank este bateria externă care promite până la 5 încărcări suplimentare pentru orice smartphone UTOK.

Făcând parte din seria Dorel, noul accesoriu este echipat cu un înveliș rezistent, certificat IP68, ce oferă protecție completă împotriva prafului, a imersiei în apă adâncă de până la 2 metri, timp de 60 de minute și protecție împotriva șocurilor mecanice cauzate de căderi pe distanțe de până la un metru.

UTOK Dorel Rugged Power Bank are 10400 mAh

Capacitatea de 10400 mAh asigură până la 5 încărcari iar includerea cablului special, cu 4 adaptoare (microUSB, mini USB, Apple 30-pin și Apple Lightning), asigură compatibilitatea cu orice smartphone sau tabletă. Funcționalitatea UTOK Dorel Rugged Power Bank este completată de echiparea cu o lanternă LED.

Avand dimensiunile de 124 x 102 x 31 mm si o greutate de 325 g, UTOK Dorel Rugged Power Bank este suficient de compact și de ușor pentru a fi purtat și transportat. Bateria externă UTOK Dorel Rugged Power Bank are un preț recomandat de 299 lei.

UTOK Dorel Rugged Power Bank

UTOK Dorel Rugged Power Bank

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Zenfone 2
Asus Zenfone 2E – exclusiv în oferta AT&T

Asus Zenfone 2E va fi disponibil exclusiv în oferta operatorului american AT&T. Seria de telefoane Asus Zenfone este destul de...

Închide