ELKO lansează o tabletă Android pentru condiții extreme

| |

ELKO Romania anunţă disponibilitatea tabletei PC Getac ZX70. Modelul poate fi folosit în condiţii de lucru extreme, adresându-se în special angajaţilor companiilor care activează în telecomunicaţii şi transport.

Tableta este rezistentă la şocuri, dispune de un ecran de 7”, foloseşte sistemul de operare Android 6.0 şi este certificată IP67 şi MIL-STD 810G. Astfel, este rezistentă la praf şi ploaie, putând fi folosită chiar şi sub apă, pentru 30 de minute (adâncime maximă 1m).

Lizibilitatea conţinutului este garantată de luminozitatea de 580 niţi a ecranului, tableta putând astfel fi folosită chiar şi în condiţii de soare puternic. Adiţional, tehnologia ecranului touchscreen, LumiBond 2.0, permite atingerea unui contrast superior şi a unui gamut de culoare extins. Pentru o eficienţă maximă, pachetul include şi un stylus ce permite utilizatorilor să ia noţite direct de pe teren.

Tableta integrează două camere foto, webcam-ul Full HD putând fi folosit pentru realizarea de video-conferinţe sau training-uri, iar camera principală de 8MP cu autofocus şi flash dând posibilitatea utilizatorilor de a surpinde imagini clare, la rezoluţii mari. Partea de conectivitate este asigurată de prezenţa modulelor ZX70 GPS + 4G LTE şi WiFi. Tableta mai dispune de un cititor de coduri de bare 1D/2D, un modul NFC/RFID şi de un cititor de carduri SD. Memoria este de 2GB, putând fi extinsă la 4GB.

Modelul este certificat atât ATEX, cât şi IECEx 2/22, putând fi folosit chiar şi în medii în care există pericol de explozie.

Getac ZX70

Getac ZX70

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!