stiri

Ericsson aduce internetul mobil în colțurile ascunse

Ericsson Radio Dot System

Ericsson aduce internetul mobil în cele mai ascunse unghere. Noul releu Ericsson Radio Dot System are dimensiuni mici și poate furniza servicii pentru o întreagă clădire. Ericsson Radio Dot System se poate integra în rețeaua existentă pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor.

Ericsson Radio Dot System este compact și portabil. Dispozitivul cântărește 300 de grame și este rezultatul a doi ani de cercetare și dezvoltare, având la bază 14 patente deținute de Ericsson. Portul se conectează prin cabluri LAN standard (categoria 5/6/7) la unitățile radio de interior ale stațiilor de bază. Radio Dot System are comparabil aceleași caracteristici ca stația de baza macro Ericsson.

Ericsson Radio Dot System

Ericsson Radio Dot System

Instalarea și actualizările sunt simple de făcut, și includ mărirea capacității și acoperirii. Ericsson Radio Dot System poate fi integrat cu orice soluție din portofoliu Ericsson de suport Wi-fi pentru a beneficia de controlarea traficului de date în timp real și de cea mai bună experiență de utilizare, atât în rețele Wi-fi, cât și în rețele 3GPP. Produsul va deveni disponibil comercial la sfârșitul anului 2014.

To Top

Citește articolul precedent:
InfoTouch iTab Raptor 10
InfoTouch iTab Raptor 10 ajunge în România

InfoTouch Systems, o companie românească axată pe sisteme de informare cu touchscreen, a prezentat ieri seară (25.09.2013) o nouă tabletă...

Închide