aplicatii

Fruit Ninja Multiplayer

Fruit Ninja Multiplayer

Zilele acestea au venit cu bunătăți intrigante în Google Play. Pentru Fruit Ninja a fost lansat un update care ne permite să jucăm împotriva adversarilor de pe web.

Acum putem să ne etalăm talentul de tăiat fructe în fața oponenților prin modul multiplayer din Fruit Ninja.

Fruit Ninja Multiplayer

Fruit Ninja Multiplayer

În meniul principal, pe lângă fructele cu care ne-am obișnuit deja, a apărut și căpșuna Online. De aici se poate seta un nickname și apoi Fruit Ninja caută în rețea un oponent pentru tine.

Regulile sunt simple, taie cât mai multe dintre fructele albastre, încearcă să le nimerești pe cele albe și evită-le pe cele roșii, care sunt rezervate pentru adversar.

Noul update nu numai că ne stârnește competitivitatea prin modul online, dar aduce piersicuțe în joc și un nou element în modurile de joc mai vechi. Surpriza este o rodie care apare la finaul jocului Arcade și din când în când și în Classic alături de un simplu „Slice”. Acesta este îndemnul să începem să mutilăm cu bestialitate rodia pentru că fiecare lovitură în plus crește numărul de puncte.

Fruit Ninja Rodie

În plus, din Dojo putem să accesăm Fruit Store unde sunt disponibile figurine cu sensei-ul care ne-a învățat atât de multe.

To Top

Citește articolul precedent:
Men in Black 3 pentru Android

Tabletele și telefoanele inteligente cu sistem de operare Android atrag marii dezvoltatori de jocuri. Gameloft și Sony Pictures Consumer Products...

Închide