telefoane

Telefon mobil Sony Xperia P

Sony a anunțat telefonul Xperia P la Mobile World Congress 2012 de la Barcelona, punerea pe piață fiind anunțată pentru  trimestrul al doilea din 2012.

xperia p android smartphone

Xperia P este acoperit în aluminiu şi e primul smartphone cu tehnologia Sony WhiteMagic pentru ecrane. Aceasta mărește luminozitatea şi claritatea, ajutând  utilizatorii aflați în aer liber în locuri însorite. Luminozitatea ecranului este reglată inteligent în funcţie de ambianță, conservând și energia bateriei.

Xperia P se poate conecta la un SmartDock, ce-l transformă într-un centru de divertisment operabil cu  ajutorul telecomenzii televizorului. Utilizatorii pot naviga prin conţinutul de pe telefon pentru a urmări filmările HD pe ecranul televizorului.  SmartDock-ul permite conectarea unei tastaturi și a unui mouse prin USB sau wireless,  pentru utilizări specifice unui PC: scrierea de mesaje, utilizarea contului Facebook, vizionarea de clipuri de pe YouTube pe televizor.

Principalele caracteristici ale Xperia P

  • Reality Display de 4” cu processor de imagine Mobile BRAVIA Engine.
  • Tehnologie WhiteMagic, pentru luminozitate sporită şi eficientizarea consumului prin reglare inteligentă a luminozităţii.
  • Procesor dual-core de 1 GHz dual-core şi spaţiu de stocare de 16GB.
  • Cameră foto de 8MP cu funcţie fast capture, capacitate de filmare HD şi tehnologie Sony pentru imagini panoramice 2D şi 3D.
  • Conectivitate HDMI şi DLNA.
  • Tehnologie NFC (Near Field Communications) care oferă acces la un ecosistem mereu în creştere ar aplicaţiilor şi serviciilor NFC, precum şi la Xperia SmartTags.
  • Culori disponibile: argintiu, negru şi roşu, cu un corp de aluminiu.
  • Lansat pe platforma Android 2.3 (Gingerbread), va primi actualizarea la versiunea Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) în trimestrul al doilea al anului 2012.

Galerie foto Xperia P

Telefon mobil Sony Xperia P, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top