stiri

Huawei intră în rețeaua Altex

Huawei Y530

Telefoanele Huawei Y530, G7 și Y330 vor putea fi achiziționate din magazinele ALTEX, începând cu luna martie. Huawei Devices Romania a încheiat anul 2014 cu o cotă de piață de aproximativ 4,5 %, în creștere față de anul precedent, și își propune să continue trendul ascendent și în 2015. Astfel, pătrunderea în cele mai importante lanțuri de retail din România este una dintre strategiile pe care compania le va pune în aplicare pe parcursul acestui an.

”Pentru a ne menține poziția de lider al pieței de electronice și IT&C din România, trebuie să le oferim clienților noștri produsele pe care și le doresc. Am ales să includem în portofoliul nostru smartphone-urile Huawei datorită cererilor în creștere, venite din partea clienților noștri, dar și datorită raportului excelent calitate-preț.”, a declarat Cristian Laza, VP Purchasing ALTEX România.

Huawei Y530 a fost cel mai bine vândut smartphone din portofoliul Huawei, în 2014 și unul dintre cele mai bine vândute telefoane din România pe parcursul anului trecut. Modelul se va regăsi în oferta ALTEX, alături de smartphone-ul de categorie entry Y330 și de phablet-ul G7.

Huawei Y530

Huawei Y530

Huawei intră în rețeaua Altex, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Samsung lansează cursuri de dezvoltare de aplicații Android pentru studenți

Samsung România dă startul celui de-al doilea program de dezvoltare de aplicații Android, adresat studenților și absolvenților de facultate cu...

Închide