stiri

Huawei lansează ceasul Huawei Watch

Huawei Watch

Huawei a lansat la cadrul Mobile World Congress 2015 ceasul Huawei Watch, ce rulează platforma Android Wear.
Ceasul, complet circular, are un ecran tactil AMOLED de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir și un cadru din oțel inoxidabil. Noul gadget Huawei încorporează un senzor pentru monitorizarea bătailor inimii și un accelerometru cu 6 axe. Huawei Watch este primul ceas inteligent din familia dispozitivelor purtabile Huawei.

Conceput de către o echipa de designeri de ceasuri tradiționale, având expertiza în crearea celor mai în tendințe ceasuri, atenția la detalii devine evidentă de la prima vedere, întrucât Huawei Watch are un ecran acoperit cu cristale de safir, cu o rezoluție de 400 x 400 pixeli, o densitate de până la 286 ppi și o rată de contrast de 10.000:1. Huawei Watch este disponibil în trei variante de culoare: auriu, argintiu și negru.

Huawei Watch

Huawei Watch

Conceput având în minte personalizarea, ceasul va pune la dispozitia utilizatorilor mai mult de 40 de fete unice, inclusiv o gama completă de curele de ceas, realizate din diferite tipuri de materiale. Huawei Watch va veni împreună cu o stație magnetica de încărcare pentru a ușura procesul de încarcare.

Compatibil cu smartphone-uri care rulează pe platforma Android 4.3 sau o versiune mai recentă a acesteia, Huawei Watch se mândrește cu un puternic procesor Qualcomm de 1.2GHz pentru performante optime, inclusiv un spațiu de stocare de 4GB, 512MB RAM și conectivitate Bluetooth 4.1.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S6 Green Emmerald
Samsung anunță Samsung Pay pentru plăți mobile

Samsung a anunțat un nou serviciu de plăți mobile, Samsung Pay, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a face plăți sigure către...

Închide