Huawei lansează ceasul Huawei Watch

| |

Huawei a lansat la cadrul Mobile World Congress 2015 ceasul Huawei Watch, ce rulează platforma Android Wear.
Ceasul, complet circular, are un ecran tactil AMOLED de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir și un cadru din oțel inoxidabil. Noul gadget Huawei încorporează un senzor pentru monitorizarea bătailor inimii și un accelerometru cu 6 axe. Huawei Watch este primul ceas inteligent din familia dispozitivelor purtabile Huawei.

Conceput de către o echipa de designeri de ceasuri tradiționale, având expertiza în crearea celor mai în tendințe ceasuri, atenția la detalii devine evidentă de la prima vedere, întrucât Huawei Watch are un ecran acoperit cu cristale de safir, cu o rezoluție de 400 x 400 pixeli, o densitate de până la 286 ppi și o rată de contrast de 10.000:1. Huawei Watch este disponibil în trei variante de culoare: auriu, argintiu și negru.

Huawei Watch

Huawei Watch

Conceput având în minte personalizarea, ceasul va pune la dispozitia utilizatorilor mai mult de 40 de fete unice, inclusiv o gama completă de curele de ceas, realizate din diferite tipuri de materiale. Huawei Watch va veni împreună cu o stație magnetica de încărcare pentru a ușura procesul de încarcare.

Compatibil cu smartphone-uri care rulează pe platforma Android 4.3 sau o versiune mai recentă a acesteia, Huawei Watch se mândrește cu un puternic procesor Qualcomm de 1.2GHz pentru performante optime, inclusiv un spațiu de stocare de 4GB, 512MB RAM și conectivitate Bluetooth 4.1.

Huawei lansează ceasul Huawei Watch, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!