stiri

Huawei lansează modelele Huawei Mate 10 și Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro

Huawei a lansat luna aceasta (octombrie 2017) noile modele Mate 10, Mate 10 Pro și Mate 10 Porsche Design, smartphone-urile dotate cu procesorul Kirin 970 și noua interfață Huawei, EMUI 8.0.

Specificațiile includ procesor Kirin 970, baterie de 4000 mAh, noul sistem dual-camera Leica cu lentile SUMMILUX-H, ambele camere având o apertură de f/1.6 și noua interfață simplificată EMUI 8.0, bazată pe versiunea Android 8.0.

Kirin 970 este construit de TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) în urma unui proces de fabricare avansat pe 10nm și dispune de nuclee ARM Cortex , de primul GPU Mali G72 cu 12 nuclee de pe piață și de prima unitate de procesare neurală (NPU – Neural Processing Unit) proiectata special pentru un dispozitiv mobil.

Modelul Mate 10 Pro vine cu suport Dual SIM 4G și cu conexiuni VoLTE duale. Cu un nou display Huawei FullView, Huawei Mate 10 Pro integrează un ecran OLED de 6 inci și o rezoluție de 18:9, un raport ecran-carcasă mare și tehnologia HDR10 pentru o vizualizare dinamică a clipurilor video.

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro

Huawei a colaborat încă o dată cu Leica pentru co-proiectarea lentilelor duale ale smartphone-urilor Huawei Mate 10 și Huawei Mate 10 Pro. Acestea combină un senzor color de 12 MP, un senzor monocrom de 20 MP, stabilizarea optică a imaginii (OIS), cea mai mare apertură duală din lume de f/1.6, efectul Bokeh și zoom-ul digital, ambele bazate pe tehnologia AI. În plus, sistemul integrează noile funcții, Real-Time Scene și Object Recognition, aceasta din urmă fiind capabilă să selecteze automat setările camerei foto luând în considerare obiectul respectiv și mediul înconjurător în care acesta se află. Mai mult, sistemul integrează de asemena, o funcție avansată a Zoom-ului Digital, bazată pe Inteligența Artificială – AI Motion Detection, menită să surprindă portrete și imagini mai clare.

Huawei Mate 10 și Huawei Mate 10 Pro încorporează o baterie puternică de 4000 mAh, de mare densitate, dotată cu tehnologia SuperCharge, creată de Huawei și certificată de către TÜV Rheinland. Aceasta oferă un sistem inteligent de gestionare a resurselor bateriei care înțelege comportamentul de utilizare al posesorului și alocă resursele într-un mod inteligent, maximizând durata de viață a bateriei. În plus, bateria suportă o tensiune de încărcare de 4.5V/5A, iar soluția rapidă de încărcare asigură o încărcare a bateriei de la 1% la 20% în 10 minute și de la 1% la 58% în 30 de minute.

Preț și disponibilitate

Noul Huawei Mate 10 va fi disponibil spre finalul lunii octombrie în mai mult de 15 țări printre care Spania, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Malaesia, Singapore și Australia. Huawei Mate 10 Porsche Design va fi disponibil începând cu jumătatea lunii noiembrie.

Noul Huawei Mate 10 Pro va fi disponibil începând cu jumătatea lunii noiembrie în mai mult de 20 de țări, printre care se numără Germania, Franța, Italia, Emiratele Arabe Unite, Malaezia, Singapore și Thailanda. În România, Mate 10 Pro este estimat să ajungă la finalul lunii noiembrie.

To Top

Citește articolul precedent:
Allview X4 Vision
Allview lansează X4 Soul Vision – un proiector cu proiector laser

Compania românească Allview lansează X4 Soul Vision, un telefon Android care include un proiector laser de mare definiție. Proiectia este...

Închide