Huawei lansează noul Honor 9 la prețul de 2200 lei

| |

Huawei a lansat oficial Honor 9, noul său vârf de gamă, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Berlin. Cu un sistem dual camera îmbunătățit, de 20MP +12 MP, Honor 9 este o alegere de luat în calcul pentru vacanță.

Păstrând elementele de succes de la Honor 8, precum carcasa de sticlă din partea din spate a smartphone-ului, noul Honor 9 evoluează cu o formă de sticlă 3D, formată din nu mai puțin de 15 straturi.

Huawei Honor 9

Huawei Honor 9

Honor 9 încorporează o cameră foto duală îmbunătățită, formată dintr-un senzor RGB de 12 megapixeli, și un senzor monocrom de 20 megapixeli. Senzorul RGB suprinde culorile vibrante în cele mai mici detalii, în timp ce cel monocrom le completează prin contrastul și acuratețea imaginii. În plus, capabilitățile senzorului monocrom, împreună cu tehnologii precum Pixel binning, permit Honor 9 să livreze cele mai bune fotografii în condiții de iluminare redusă. Smartphone-ul poate filma 4K, surprinzând înregistrări video stabile și clare. Honor 9 integrează procesorul Kirin 960, 4GB RAM și interfața intuitivă EMUI 5.1.

Telefonul va fi disponibil în magazinele din România, începând din luna iulie, la un preț recomandat de 2199 lei.

Prezentare Huawei Honor 9

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!