stiri

Huawei și Omlet devin parteneri

Huawei Ascend P7

Huawei și Omlet, un proiect al Universității Standford dedicat creării unui ecosistem de socializare deschis, au anunțat stabilirea unui parteneriat, în cadrul CES 2015.

Preinstalată pe viitoarele dispozitive mobile Huawei, dotate cu sistemul de operare Android, platforma de socializare deschisă Omlet va oferi utilizatorilor o modalitate de a comunica și de a partaja imaginile cu prietenii, fără a pierde dreptul de proprietate asupra datelor pe care aleg să le partajeze.

Pentru a proteja confidențialitatea datelor utilizatorilor, toate pozele și datele sunt partajate în timp real folosind Omlet. Utilizatorii au control total asupra datelor lor – Omlet permite utilizatorilor să decidă unde să își stocheze datele folosind servicii precum Box sau Dropbox. În plus, față de confidențialitatea și securitatea datelor, parteneriatul va face ca experiența socială pe un device Huawei să fie mai simplă, permițând oamenilor să împărtășească mesaje, imagini, videoclipuri și teme din dispozitivul lor, printr-un singur click.

Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7

Odată cu integrarea platformei sociale Omlet pe dispozitivele Huawei, crearea albumelor foto comune va fi mai simplă și mai rapidă. Funcția integrată în platforma Omlet, Social Gallery, le va permite utilizatorilor să creeze albume foto, să le împărtășească și să comenteze conținutul acestora împreună cu prietenii.

Aceste funcții vor fi integrate în device-urile Huawei în cursul acestui an și vor reprezenta primele inovații rezultate în urma parteneriatului Huawei și Omlet.

“Consumatorii vor fi încântați să descopere cum ecosistemul Omlet, disponibil pe smartphone-urile Huawei, va simplifica împărtășirea conținutului,” a spus Monica Lam, Co-Fondator al Omlet și Profesor de Informatică în cadrul Universității Stanford. Parteneriatul cu Huawei, oferă Omlet oportunitatea de a extinde în continuare ecosistemul social deschis, cu o atenție sporită acordată confidențialității.”

Huawei și Omlet devin parteneri , 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Zenfone 2
ASUS prezintă ZenFone 2 – oficial

ASUS a prezentat ZenFone 2 (ZE551ML) în mod oficial. Comunicatul de presă scoate în evidență principalele caracteristici ale terminalului cum...

Închide