jocuri

Juggernaut: Revenge of the Sovering – un nou RPG de actiune in Google Play

Juggernaut in Google Play

Un nou RPG de acțiune grozav și-a făcut loc în Google Play. Versiunea pentru Android a jocului Juggernaut: Revenge of the Soverning a apărut astăzi în magazinul online Google. El poate fi descărcat și jucat gratuit, fiind monetizat doar prin in-app purchases.

Juggernaut in Google Play

Jucătorii pot face atacuri și vrăji prin diferite mișcări pe ecran, iar factorul esențial pentru eficiența acestora este sincronizarea cu apărarea oponentului. Sunt implementate și o serie de apărări și blocări ale atacurilor adversarului ce se realizează prin atingeri repetate rapide și repetarea unor șabloane de gesturi. Elementele standard pentru un joc RPG se regăsesc și în Juggernaut: Revenge of the Soverning – echipamentul poate fi upgradat, poți crește în nivel și poți dobândi abilități noi.

Grafica și animațiile arată splendid, iar gameplay-ul este destul de inedit. Puteți urmări trailer-ul mai jos pentru a vă face o primă impresie.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=mIb8bR6EIss&w=600]

[Juggernaut: Revenge of the Sovering in Google Play]

Juggernaut: Revenge of the Sovering - un nou RPG de actiune in Google Play, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Drive Link
Samsung introduce aplicația Drive Link

Samsung introduce aplicația Drive Link pe noile telefoane mobile. Ideea de bază este de a furniza o interfață de acces...

Închide