stiri

Telefonul Lamborghini 88 Tauri se va fabrica în 1947 de exemplare

Lamborghini 88 Tauri

Mașinile Lamborghini sunt scumpe și rapide, elementele de lux fiind pe planul secund. Accesoriile de care dispune șoferul completează scena exclusivistă ce se derulează în interiorul automobilului. Lamborghini, ca de altfel toate mărcile auto de lux, exploatează notorietate mărcii prin lansarea unor produse dedicate clienților care au optat pentru luxoasele automobile.

Telefonul 88 Tauri beneficiază de finisaje atente și nu face economie când vine vorba de materiale scumpe. Lamborghini va comercializa acest smartphone îmbrăcat în piele naturală și inserții metalice către cei dispuși să scoată 6000 de dolari din buzunar. Din punct de vedere tehnic, 88 Tauri se poate compara cu un Samsung Galaxy S5.

Lamborghini 88 Tauri

Lamborghini 88 Tauri

Motorul terminalului este reprezentat de un chipset Qualcomm Snapdragon 801 la 2.3 GHz, alăturat unei memorii RAM de 3GB. Memoria flash de 64GB poate fi extinsă cu ajutorul unui card. 88 Tauri integrează o cameră foto principală de 20 megapixeli și o cameră frontală surprinzător de puternică, cu o rezoluție de 8 megapixeli. Autonomia se ridică la 35 de ore în convorbire, grație unui acumulator de 3200mAh.

Lamborghini 88 Tauri

Lamborghini 88 Tauri

Lamborghini 88 Tauri se va fabrica într-un număr de 1947 de exemplare, reprezentând anul în care s-a născut Tonino Lamborghini, fondatorul mărcii.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S III Mini
Noi reduceri pe cel mai mare magazin online din România

Emag a demarat o nouă campanie de reduce cu prețuri "tăiate". Oferta magazinului este foarte bogată însă prețurile trebuie bine...

Închide