stiri

LG G7 ThinQ se vrea un smartphone cu sunet bun

LG G7 ThinQ

LG va lansa un nou smartphone premium cu un sunt mai bun. Disponibil în premieră pe modelul LG G7 ThinQ, difuzorul Boombox Speaker crește cu peste 6 dB nivelul sonor de bază, oferind, totodată, de două ori mai mult bas.

În proiectarea modelului LG G7 ThinQ, LG a luat în considerare faptul că, în prezent, consumatorii folosesc tot mai mult smartphone-ul acasă sau în timpul activităților în aer liber, pentru ascultarea melodiilor preferate. Mulți aleg să folosească difuzoare Bluetooth externe, deoarece nu sunt mulțumiți de volumul și calitatea sunetului oferite de difuzoarele convenționale de smartphone.

Plasat pe o cutie sau suprafață solidă, LG G7 ThinQ își folosește camera de rezonanță ca pe un woofer, amplificând și mai mult efectul de bas.

Pentru utilizatorii care preferă căști audio, LG G7 ThinQ este primul smartphone ce oferă sunet DTS:X 3D Surround, furnizând o performanță de până la 7.1 canale, fără a fi nevoie de căști audio premium scumpe. Spre deosebire de alte tehnologii stereofonice, capabile să ofere sunet de înaltă calitate doar pentru anumite tipuri de muzică, DTS:X suportă orice tip de conținut.

LG G7 ThinQ dispune de un convertor audio Hi-Fi Quad DAC ce poate livra un sunet de calitate pentru audiofilii care folosesc căști premium cu impedanță mare. Hi-Fi Quad DAC înglobează patru convertoare de la digital la analogic într-un singur microchip de sunet, coborând rata totală de distorsiune armonică (total harmonic distortion – THD) la 0,0002%, pentru o reproducere extrem de fidelă a sunetului. LG G7 ThinQ suportă și formatul audio Master Quality Authenticated (MQA), ce oferă o calitate hi-res a sunetului într-un fișier cu dimensiuni mici.

LG G7 ThinQ

LG G7 ThinQ

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL)
Review ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL)

Introducere ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL) este un telefon accesibil a cărui principal avantaj îl reprezintă autonomia mărită. Seria Max...

Închide