stiri

Mâine se deschide Internet & Mobile World 2014

Fete LG

Internet & Mobile World 2014 (IMWorld 2014), unul dintre cele mai importante evenimente mobile din România, va avea loc la Romexpo București în perioada 8-9 octombrie. La eveniment, sunt așteptați în acest an 120 de speakeri și 6.500 de participanți, cu 20% mai mulți decât în 2013.

”Soluțiile de business ce vor fi lansate la cea de-a treia editie a IMWorld, noutățile pe care le vor prezenta companiile și cei 30 de experți internaționali care și-au anunțat deja participarea, demonstrează, încă odată, că acesta este locul ideal pentru oamenii de afaceri conectați la ultimele inovații din business”, a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.

Internet & Mobile World 2014 va aduce la un loc majoritatea firmelor mari din industria mobile românească precum și publicul interesat de acest subiect. Prețurile pentru închirierea unui stand au început de la 1.150 euro, plus TVA, pentru o suprafață de șase metri pătrați. În total, sunt așteptate 110 companii expozante.

“Anul acesta, Internet & Mobile World a fost construit în jurul conceptului de « Digital Transformer », fiind destinat acelor profesioniști care au înțeles că viitorul este digital și că fiecare dintre noi are un rol crucial în transformarea digitală a companiilor noastre . Orice încercare de a rămâne ancorat în vechiul mod de a face lucrurile nu este decât o cale sigură spre eșec. În acest moment, ideile cheie sunt: adaptare, transformare , inovare. La confluența acestor idei se află IMWorld, eveniment care aduce la un loc toți jucătorii relevanți din digital și publicul de business interesat de subiect,” a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.

Fete LG

To Top

Citește articolul precedent:
HP 10 Plus
Tableta HP 10 Plus își face debutul la 280 de dolari

HP a început să comercializeze tableta HP 10 Plus pe propriul site și pe Amazon.com, la prețul de 279,99 dolari....

Închide