aplicatii

Men in Black 3 – video trailer

Al trilea film din seria Men in Black va apărea pe marile ecrane în această vară, iar odată cu el ne vom putea antrena degetele și pe telefonul cu Android, cu noul joc de la Gameloft și Sony – MIB3. Gameloft a publicat pe canalul lor de YouTube un trailer cel puțin neobișnuit pentru viitorul joc.

Jocul Men in Black 3 va fi disponibil pentru download gratuit, dar jucătorii vor putea face achiziții în joc pentru a avansa, pentru a debloca nivele sau pentru a cumpăra arme și alte itemuri. Din imaginile strecurate în trailer, prinse prin screenshot-uri, putem distinge integrarea cu rețelele de socializare, de unde deducem că există șanse ca share-ul să aducă plusuri în joc.

Men in Black 3 va apărea în Google Play pe 25 mai, zi ce coincide cu lansarea filmului în Statele Unite.

Trailer-ul video de la Gameloft este scurt și intrigant. După câteva cadre rapide cu ce pare un gameplay ce seamănă dubios de mult cu Sims, naratorul ne anunță că ceea ce vedem NU este noul Men in Black, ci doar un test. Nu numai atât, dar povestea se încheie cu îndemnul să ne uităm la video-uri cu LOLCats. Probabil că ar trebui să ne vedem de treabă și să așteptăm cuminți surpriza de la Gameloft de la sfârșitul lunii.

To Top

Citește articolul precedent:
Motorola RAZR
Motorola RAZR trece la ICS în Grecia

Între două reprize de leneveală și un miting prin care mai cer ceva bani de la Uniunea Europeană, grecii cu...

Închide