Motorola XOOM 2 pregătită să cucerească România prin Orange

| |

Motorola revine în prim plan în piața românească de gadget-uri cu tableta Xoom 2 care va fi comercializată prin intermediul Orange.

În data de 19 martie a avut loc lansarea oficială a tabletei în România. Cu toate că în alte regiuni ale globului aceasta este disponibilă încă de la sfârșitul lui 2011, ne bucurăm că a ajuns și în țărișoara noastră.

Motorola Xoom 2

Motorola Xoom 2

Xoom 2 rulează Android 3.2, dar un update către Ice Cream Sandwich va fi lansat în vara următoare. Cu un procesor NVIDIA Tegra 2, tactat la 1,2 GHz, nu putem spune că deține o configurație hardware de ultimă generație. Display-ul măsoară 10.1 inci în diagolană și are o rezoluție de 1280 x 800. Mediul de stocare internă poate reține 16GB sau 32 GB de date, în funcție de model.

Aceasta poate fi una din ultimele tablete marca Motorola, dat fiind faptul că acum aparține Google. Cel mai probabil nu va trece mult timp până nu vom vedea lansate tablete și telefoane Google.

Comunicatul de presa SelectVezi comunicatul de presa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!