aplicatii

Ne antrenăm mintea cu telefonul Android

Dispozitivul cu Android ne vine în ajutor zi de zi, ușurându-ne activitățile cotidiene. AndroidLive a pescuit o aplicație din Google Play – Brain Lab care ne antrenează mintea.

Brain Lab

SixDead Entertainment

Brain Lab antrenează memoria, logica, viteza de a efectua calcule matematice simple și atenția vizuală prin teste simple contra cronometru. Un joc complet ne trece prin puzzle-uri simple dar antrenante care ne țin mintea în priză.

Brain Lab 01

  1. Jocurile Memory ne pun la încercare memoria. După ce studiem pentru câteva momente așezarea elementelor pe un tipar, trbeuie să îl refacem.
  2. Următorul pas este Logic, un nume oarecum impropriu ales pentru că trebuie doar să numărăm cuburi. Singura intervenție a logicii este aceea de a efectua înmulțiri și scăderi pentru a afla mai repede numărul.
  3. A treia încercare este una de matematică. Trebuie să efectuăm cât mai repede calcule matematice simple. Pe cât de banală pare această parte a testului, pe atât este de utilă. Cât de repede puteți calcula restul pe care trebuie să-l primiți la magazin?
  4. Trestul final este cel al atenţiei vizuale. Spargeți balonașele în ordine crescătoare. Cea mai mare provocare a acestei etape este dată de numerele negative.

Brain Lab 02

Dacă veți descoperi un gen de puzzle preferat sau poate vreți să vă exersați o anumită îndeletnicire, modul Training este ideal pentru a face puzzle-uri peste puzzle-uri. Dezvoltatorii susțin că jucat zi de zi, Brain Lab ajută laîmbunătățirea memoriei de scurtă durată, a logicii și a vitezei de calcul.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play și, din păcate, reclamele sunt destul de agasante.

To Top

Citește articolul precedent:
Asus Transformer Pad 300
ASUS Transformer Pad 300 și-a făcut apariția în Statele Unite

ASUS Transformer Pad 300 și-a făcut apariția pe site-urile din Statele Unite ale Americii. Noua tabletă este construită într-un înveliș...

Închide