stiri

Noi informații despre Google Pixel

Husa Google Pixel

Informațiile despre înlocuitorul telefoanelor Nexus au început să sosească din mai multe surse. Noul telefon, denumit Pixel, va fi principalul model Google ce va promova sistemul de operare Android direct către utilizatorul final, fără ca acesta să mai treacă prin filtrul altor terți. Google Pixel va beneficia întotdeauna de cele mai noi update-uri ale sistemului de operare, spre beneficiul celor care vor alege acest model.

Din câte se pare, Google Pixel va fi motorizat de chipseturile Snapdragon 820, va integra 4GB memorie RAM și va beneficia din start de o nouă versiune a sistemului de operare Android – Android 7.1 Nougat.

Telefonul Google Pixel va fi fabricat de HTC, care primește astfel o gură de oxigen într-un moment în care afacerile taiwanezilor nu merg foarte bine. Google Pixel va fi distribuit în mai multe versiuni: Pixel și Pixel XL pentru piața americană și pentru piața internațională, diferențele dintre acestea fiind la nivelul modemului de comunicații.

Husa Google Pixel

Husa Google Pixel

To Top

Citește articolul precedent:
LG V20
Android 6.0 Marshmallow este tot mai prezent pe telefoane

Lansarea noului sistem de operare Nougat a avut o influență ciudată asupra distribuției versiunilor de Android. În ultima lună a...

Închide