stiri

Nokia lansează patru noi dispozitive

Nokia

Nokia lansează noi dispozitive inspirate de modelele de succes care au definit cea mai bună perioadă a companiei. În calitate de lider pe piața telefoanelor clasice, evaluată la un miliard de dolari în 2022, noile lansări de telefoane clasice ale HMD Global consolidează moștenirea Nokia în materie de durabilitate și durată de viață a bateriei.

Tableta Nokia T10

Cea mai nouă tabletă Nokia este durabilă atât în interior cât și în exterior. Cel mai recent software Android 12, cu doi ani de upgrade-uri Android garantate și trei ani de actualizări lunare de securitate (de două ori mai multe decât competiția) vor asigura viitorul dispozitivului.

De asemenea, tableta vine cu Google Entertainment Space și Google Kids Space pentru a face viața mai ușoară, indiferent dacă copiii se bucură de tabletă sau dacă sunteți în căutarea următoarei emisiuni preferate. Totodată, o nouă gamă de accesorii completează funcționalitatea Nokia T10. Aceasta include husa Nokia Flip care face față celor mai multe medii de lucru și protejează întregul dispozitiv împotriva loviturilor și zgârieturilor.

Nokia 8210 4G

Nokia 8210 4G, un nou membru al familiei „Originals”, celebrează emblematicul Nokia 8210 lansat în 1999 la Săptămâna Modei din Paris. Inspirat de telefonul clasic al mileniului trecut, noul Nokia 8210 4G combină designul memorabil și durabilitatea cu 4G, capacitatea VoLTE, un afișaj mare de 2,8 inchi și o interfață intuitivă pentru utilizatori. În plus, are o durată de viață a bateriei de săptămâni întregi în modul standby.

Nokia 5710 XpressAudio

Nokia 5710 XpressAudio adaptează la zilele noastre tot ce apreciau oamenii la Nokia 5310. O baterie mai mare, taste de control audio dedicate și căști wireless încorporate. Când nu sunt folosite, căștile sunt păstrate sub un glisor de pe spatele telefonului, încărcate. Acest lucru, împreună cu difuzoarele duble puternice, înseamnă că vă puteți bucura de muzică în intimitate sau împreună cu prietenii, cu un bas bogat, sunete înalte clare și voce naturală.

Nokia 2660 Flip pentru persoanele în vârstă

Funcționalitatea clapetei și designul telefonului Nokia 2660 Flip simplifică gestionarea apelurilor, aducând microfonul și căștile mai aproape de utilizator. Ecranul său mare, compatibilitatea cu aparatele auditive, durata de viață excelentă a bateriei și butoanele mari oferă o experiență perfectă pentru cei care au cea mai mare nevoie de el. Butonul dedicat de urgență oferă mai multă liniște, permițând un contact rapid cu cei dragi. În cazul în care se întâmplă ceva neașteptat, cinci persoane de contact vor fi notificate, astfel încât să se poată asigura că ajutorul este pe drum.

Prețuri și disponibilitate

Nokia T10 va fi disponibil pe anumite piețe la nivel global începând cu finalul lunii iulie 2022.

Alte dispozitive și accesorii lansate:

  • Nokia 8210 4G va fi disponibil în România începând din 25 august 2022 în varianta de culoare albastră. Preț recomandat 299 EUR.
  • Nokia 5710 XpressAudio va fi disponibil în România începând din 25 august 2022 în varianta de culoare neagră. Preț recomandat 349 EUR
  • Nokia 2660 Flip va fi disponibil în România începând cu 25 august 2022, în varianta de culoare neagră. Preț recomandat 299 EUR.
  • Nokia Charging Cradle va fi disponibil pe anumite piețe la nivel global începând cu finalul lunii iulie 2022.
To Top

Citește articolul precedent:
ROG Phone 6
ASUS Republic of Gamers prezintă telefoanele ROG Phone 6

ASUS Republic of Gamers a găzduit ROG Phone 6: For Those Who Dare, un eveniment virtual de lansare a noii...

Închide