stiri

Noul Allview V3 Viper are un ecran 18:9 și sistem de operare Android 8.0

Allview V3 Viper

Allview a lansat în prima săptămână a anului 2018 telefonul V3 Viper, echipat cu un ecran de 5,5 inci cu raport 18:9. V3 Viper este un telefon dual sim, primul terminal Allview cu funcția Dual WhatsApp și este dotat cu sistemul de operare Android 8.0, Oreo. Smartphone-ul este disponibil în trei variante de culori: Black, Silver și Gold. V3 Viper este mai subțire și mai îngust decât predecesorul lui și poate fi utilizat ușor cu o singură mână.

V3 Viper este dotat cu o cameră frontală de 13MP cu bliț LED și funcție de video face beauty care detectează automat chipurile chiar și pentru filmări. Funcția “Selfie de grup” oferă un cadru mai larg pentru selfie-urile cu grupuri mari de persoane, realizându-se din 3 fotografii capturate succesiv. Camera principală este tot de 13MP și este prevăzută, de asemenea, cu funcția de înfrumusețare pentru video, precum și cu fast zoom.

V3 Viper dispune de o memorie RAM de 3GB, o memorie Flash de 32GB care poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB în mod single SIM si este dotat cu o baterie de 3000mAh. V3 Viper va fi disponibil la precomandă începând de astăzi, la prețul de 899 de lei.

Allview V3 Viper

Allview V3 Viper

To Top

Citește articolul precedent:
Hun Lee _ Președinte Samsung România
Samsung lansează noul model Galaxy A8 (2018)

Noul telefon Galaxy A8 (2018) are o cameră frontală duală, ecran Infinity Display și un design ergonomic uimitor care au...

Închide