jocuri

Noul Angry Birds Heikki va apărea în iunie

Angry Birds Heikki

Rovio nu se culcă pe o ureche și pregătesc un nou episod Angry Birds ce urmează să fie lansat pe 18 iunie. Dezvoltatorii finlandezi duc păsărelele pe pista de curs în noul Angry Birds Heikki.

Heikki Kovalainen este un pilot de Formula 1 din Finlanda și după cum ne sugerează pagina de promovare, vom avea de-a face cu un piesaj caracteristic curselor peste care vom lansa păsările nervoase.

Spre uimirea tuturor fanilor, MSN sugerează că acest joc se va putea juca doar în Browser. Dacă se renunță la rețeta Angry Birds de până acum, am putea să ne așteptăm chiar la un joc în care păsările și porcii vor pilota mașini de curse.

Angry Birds Heikki

Rovio sărbătorește trecerea barierei de 20 de milioane de download-uri și plănuiește să deschidă mai multe parcuri tematice Angry Birds, de această dată în China. Primul parc de acest gen a fost inaugurat în Finlanda acum câteva săptămâni, iar despre noile parcuri din China se spune că vor oferi o experiență cu totul diferită față de cea cu care ne-am obișnuit înparcurile de distracții. Rovio vor să pună vizitatorii parcului în joc.

To Top

Citește articolul precedent:
Motorola revizuiește lista de update la ICS

Motorola a reactualizat lista dispozitivelor care vor trece la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Posesorii modelelor Droid RAZR, Droid RAZR...

Închide