stiri

Noutăți de la ASUS pentru 2012

ASUS Padfone lansat la Mobile World Congress

Au început să circule zvonuri cum că ASUS va lansa mult așteptatul Padfone în cadrul Mobile World Congress care va avea loc pe 27 februarie. Un prototip al dispozitivului hybrid a fost prezentat la CES 2012 unde a stârnit interesul celor prezenți. Este posibil ca tableta să aibă un procesor Tegra 3 asemeni  celor din familia Transformer sau unul Snapdragon de la Qualcomm. Nu suntem siguri de detaliile referitoare la Padfone pentru că ASUS au declarat că prototipul prezentat la CES va suferi modificări substanțiale până la lansare.

ASUS Padfone lansat la Mobile World Congress

Microsoft au anunţat la CES 2012 că vor să incorporeze tehnologie Kinect în aparatura desktop. Cei de la The Daily au avut acces la două prototipuri de acest fel și au declarat că device-urile păreau a fi notebook-uri ASUS care rulau Windows 8 dotați cu senzori Kinect.

Se pare că ASUS nu se dezvoltă doar în materie de produse Android în 2012. Noi suntem entuziasmați de tehnologiile noi aduse de compania taiwaneză, atât timp cât gadget-urile cu Ice Cream Sandwich din gama ASUS nu încetează să apară.

To Top

Citește articolul precedent:
Qualcomm Snapdragon S4 nenamark 2
Qualcomm Snapdragon S4 scoate 54.90fps în NenaMark 2

Viitoarea platformă Qualcomm Snapdragon S4 (Krait) construită pe baza procesului de fotolitografiere pe 28nm a fost testată în benchmark-ul NenaMark...

Închide