NVIDIA ne va servi cu Miracast Wireless Display

| |

NVIDIA a declarat că va îmbrățișa tehnologia Miracast Wireless Display și că lucrează intens cu producătorii de echipamente pentru integrarea acesteia odată ce standardele sunt finalizate de Wifi Alliance.

Imaginea de pe ecran va fi transferată instant către un alt ecran compatibil. NVIDIA mizează pe dorința utilizatorilor de a folosi televizioarele de mari dimensiuni. Spre exemplu un joc la rezoluție FullHD poate fi jucat pe tabletă și afișat pe ecranul unui televizor de 42 inci. Chipset-ul va coda imaginea folosind codecul H.264 și o va transmite wireless. Receptorul va decoda semnalul și îl va afișa pe ecran. Operațiunile vor trebui să se desfășoare foarte rapid pentru a nu exista latențe sesizabile ceea ce nu ar trebui să fie o problemă pentru chipset-urile actuale.

NVIDIA ne va servi cu Miracast Wireless Display, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!