stiri

O2 blochează update-ul pentru Xperia Arc, Ray și Neo

Sony Ericsson Xperia Neo

Sony nu se numără printre liderii telefonie mobile iar pentru acest fapt există o explicație foarte simplă. Compania nu acordă suficientă atenție telefoanelor, software-ului și mai rău nici clienților. După ce au fost depășiți de Samsung și LG, Sony trebuie să suporte și mustrările partenerilor.
Operatorul O2 din Marea Britanie a oprit update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru terminalele Xperia Arc, Ray și Neo.

Update-ul afectează buna funcționare a telefonelor și scade viteza de lucru. Un Xperia Neo V cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich are o viteză redusă ce provoacă frustrări. Spre exemplu, simpla inițiere a unui apel telefonic poate dura o vreme. Software-ul se blochează și pur și simplu nu vrea să afișeze lista de apeluri. Interfața de apelare lasă de dorit, spațiul fiind împărțit într-un mod total neinspirat.

Cei care dețin un telefon Xperia Arc, Ray sau Neo le recomandăm să rămână la Android 2.3 Gingerbread și să nu facă update-ul la ICS.

Sony Ericsson Xperia Neo

Sony Ericsson Xperia Neo

To Top

Citește articolul precedent:
HTC Desire X
HTC Desire X mizează pe camera foto și pe sunetul Beats Audio

HTC anunţă lansarea Desire X, un smartphone accesibil ce oferă o cameră foto de top. Telefonul integrează un chipset Qualcomm...

Închide