stiri

Ochelarii Google Glass într-o demonstrație publică – VIDEO

Google Glass la Newsom Show

Unul din cofondatorii Google, Sergey Brin, a făcut o mică vizită în cadrul The Gavin Newsom Show purtând noii ochelari Google Glass. Emisiunea va fi difuzată pe data de 1 iunie și vom vedea cum Sergey Brin vorbește vreme de un ceas despre proiectul Google Glass ce a durat nu mai puțin de 3 ani, dar și despre divizia Google X și despre rolul său în activitățile de cercetare și dezvoltare ale companiei.

Google Glass la Newsom Show

Un fragment al interviului este disponibil online și-l puteți vedea mai jos. Aceasta este prima ocazie în care vedem mai bine cum funcționează Google Glass. Sergey îl îndrumă pe Newsom să nu atingă pad-ul laterlal. Se pare că ochelarii au un touch pad care recunoaște gesturile montat pe piciorul drept.

Sergey a fost suficient de generos, poate chiar îndrâzneț, încât să-l lase și pe prezentator să testeze prototipul ochelarilor. Gavin Newsom a fost primul om din afara companiei care a văzut lumea pentru un scurt moment prin  Google. Așa cum ne și așteptam, el a fost plăcut impresionat de experiență declarând că imaginea este „remarcabil de clară”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Un display LG cu 440ppi

LG Electronics a prezentat un ecran LCD cu diagonala de 5 inci și rezoluția 1080p. Noul display va fi disponibil...

Închide