stiri

OnePlus a lansat oficial OnePlus Nord CE 2

OnePlus Nord CE 2

OnePlus a lansat oficial OnePlus Nord CE 2, un nou telefon cu o încărcare mai rapidă, un chipset mai puternic și camere mai inteligente. OnePlus Nord CE 2 are o serie de caracteristici apreciate de utilizatori, cum ar fi un ecran AMOLED de 90 Hz, interfață OxygenOS 11 și suport 5G, împreună cu un design subțire și intrare pentru căști.

Hardware

OnePlus Nord CE 2 este dotat cu chipset-ul MediaTek Dimensity 900 octa-core, construit pe 6 nm, ce oferă suport 5G și Wi-Fi 6. Designul procesorului MediaTek Dimensity 900 a fost optimizat pentru o mai bună eficiență energetică, ceea ce permite un control termic îmbunătățit, stabilitatea sistemului și sesiuni prelungite de gaming.

Ecranul OnePlus Nord CE 2 este un Fluid AMOLED FHD+ de 6,43 inchi, cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz. În plus, display-ul OnePlus Nord CE 2 este certificat HDR10+, având culori mai bogate. OnePlus Nord CE 2 are o cameră triplă de 64 MP, compusă dintr-un senzor principal de 64 MP, o cameră ultra-wide de 8 MP și o cameră macro de 2 MP.

Încărcarea rapidă SUPERVOOC de 65 W poate aduce bateria de la 1 la 100% în numai 32 de minute. După numai 15 minute de încărcare, bateria este capabilă să alimenteze telefonul o zi întreagă. Intrarea pentru căști de 3,5 mm revine pe OnePlus Nord CE 2, permițând conectarea căștilor cu fir. De asemenea, OnePlus Nord CE 2 are 2 sloturi pentru card SIM și un slot pentru card microSD care permite extinderea spațiului de stocare cu până la 1 TB.

Software

OnePlus Nord CE 2 vine preinstalat cu cea mai optimizată versiune de OxygenOS 11, care include un mod întunecat (dark mode) îmbunătățit, noi funcții de utilizare cu o singură mână și multe altele. OxygenOS 12 va fi disponibil pe acest dispozitiv în a doua jumătate a anului 2022. OnePlus Nord CE 2 va primi 2 ani de actualizări ale versiunii Android și 3 ani de actualizări de securitate Android.

Preț și disponibilitate

OnePlus Nord CE 2 va fi disponibil în România, prin intermediul magazinelor specializate, începând cu 10 martie 2022, iar precomenzile vor începe din data de 3 martie 2022.

To Top

Citește articolul precedent:
Nokia G11
Nokia anunță două noi telefoane: Nokia G11 și Nokia G21

HMD Global anunță două noi telefoane din seria G, Nokia G11 și Nokia G21. Telefoanele clasice Nokia erau faimoase pentru...

Închide