stiri

OPPO înregistrează rezultate record pentru precomanda gamei Reno5

OPPO Reno 5

Noile telefoane OPPO Reno5 5G și OPPO Reno5 Lite, disponibile la precomandă până la data de 9 aprilie, împreună cu OPPO Watch, respectiv OPPO Band cadou, au înregistrat vânzări de 10 ori mai mari în prima săptămână, comparativ cu prima precomandă lansată de OPPO pe piața din România.

Reno5 5G și Reno5 Lite vor fi disponibile în peste 600 de magazine la nivel național, aliniindu-se cu strategia companiei de creștere a vizibilității și prezenței produselor la nivel național.

Până la data de 9 aprilie, OPPO Reno5 5G va veni la pachet cu OPPO Watch în varianta de 46mm, iar Reno5 Lite vine împreună cu OPPO Band. Noile smartphone-uri din seria Reno5 sunt alegerea ideală pentru cei își doresc smartphone-uri cu performanțe video de top, autonomie extinsă a bateriei și încărcare rapidă, dar și smartphone-uri cu un design subțire și ușor.

OPPO Reno5 este un telefon construit pe baza platformei mobile Qualcomm SM7250 Snapdragon 765G (7 nm). Cu o greutate de 172g și doar 7.9 mm grosime, smartphone-ul Reno5 5G valorifică la maximum marginile ramei display-ului reducând marginea inferioară cu 28% comparativ cu Reno4, la doar 3.98mm.

OPPO Watch vine echipat cu sistemul de operare Wear OS dezvoltat de Google. Funcțiile permanente de măsurare a ritmului cardiac și de monitorizare a somnului înregistrează o gamă variată de informații privind sănătatea, iar funcția prin care utilizatorii se pot antrena 5 minute zilnic cu ajutorul smartwatch-ului transformă smartwatch-ul OPPO în cel mai potrivit partener de antrenament.

To Top

Citește articolul precedent:
ROG Phone 5
Telefonul de gaming ROG Phone 5 este disponibil în România

ASUS ROG Phone 5, cel mai performant telefon de gaming al acestui an, este deja disponibil în magazinele din țara...

Închide