stiri

OPPO pregătește lansarea noului telefon Reno4

OPPO Reno4 Pro

OPPO, o companie chinezească cu o dezvoltare rapidă pe piața mobile, anunță pregătește lansarea noului model Reno4. Nu este vorba de un automobil franțuzesc, ci de un nou telefon inteligent, ce urmează să fie disponibil în curând pe piața locală.

Noua serie Reno4 va oferi multiple posibilități, asemeni altor modele din noua generație, inclusiv compatibilitatea cu rețelele 5G precum și prin noile funcții video pentru filmarea pe timp de noapte.

Fiecare model al seriei Reno4, respectiv Pro, Lite și Z, a fost dezvoltat astfel încât să răspundă unor anumite cerințe și bugete. Spre exemplu, cei dornici de a realiza clipuri video pe care să le împărtășească instantaneu prin intermediul rețelelor 5G vor profita de înregistrările video clare chiar și în condiții de luminozitate scăzută oferite de Reno4 Pro. Mai mult, utilizatorii vor beneficia de o încărcare ultra rapidă datorită tehnologiei de încărcare rapidă 65W Super VOOC 2.0.

Reno4 Pro reprezintă cel mai subțire smartphone 5G al companiei, cu încărcare de 65W. Acesta va fi disponibil și în culoarea Galactic Blue care, în contact cu razele soarelui, oferă un efect metalizat ce are avantajul de a evita amprentele sau zgârieturile.

Modelul Reno4 Pro se încarcă complet în doar 36 de minute datorită celei mai rapide tehnologii de încărcare din industrie.

To Top

Citește articolul precedent:
Sony Xperia 5 II
Sony a lansat Xperia 5 II

Sony a lansat al doilea telefon 5G, Xperia 5 II, construit pe baza platformei mobile Qualcomm Snapdragon 865. Xperia 5...

Închide