stiri

Orange a anunțat rezultatele pentru trimestrul 3

Tableta Orange

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobilă din România, a anunțat rezultatele financiare pentru trimestrul 3.
Ne bucurăm că am obţinut rezultate încurajatoare în trimestrul trei din 2011, atât ca venituri, cât şi ca număr de clienţi: veniturile totale au crescut cu 3%, iar numărul de clienţi cu 1% comparativ cu trimestrul precedent al anului”, a declarat Jean-François Fallacher, Director Executiv al Orange România.

Orange face bani serioși în România, venitul pentru trimestrul 3 fiind estimat la 241 milioane de euro, cu 3% mai mult decât în trimestrul 2 din 2011. La 30 septembrie Orange avea 10,184 milioane de clienţi, cu 1% mai mult decât în trimestrul precedent
Orange are un portofoliul bogat de produse subvenționate, multe dintre acestea rulând sistemele de operare Android. Spre exemplu tableta Samsung Galaxy Tab 10.1”, echipată cu chipset NVIDIA Tegra 2 și sistemul de operare Android Honeycomb pleacă de la prețul de 349 euro.

Recent, Orange a anunțat primele legături de date care pot ajunge la 43,2 Mbps. Serviciile 3G de 43,2 Mbps sunt oferite pentru moment în București iar pe viitor se așteaptă extinderea acestora și în alte orașe mari din țară.

Tableta Orange

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Shadowgun
Jocul Shadowgun optimizat pentru Tegra 2

Jocul Shadowgun este disponibil în Android Market pentru dispozitivele echipate cu chipsetul NVIDIA Tegra 2. Utilizatorul se află pus în...

Închide