stiri

Peste 1800 soluții digitale la Internet&Mobile World

România vs Australia

Lumea mobilă se diversifică, totul se face din mișcare, dispozitivele inteligente ocupând locul computerelor desktop. În spatele telefonului mobil sau a unui cititor de coduri de bare există o întreagă industrie de preluare, transport și prelucrare a datelor. Mai precis, rețele extinse de fibră optică, routere, relee de comunicații, servere și centre de date.

România vs Australia

România vs Australia

Peste 1800 de produse și servicii digitale vor fi prezentate la Internet&Mobile World în această toamnă, cea mai amplă expo-conferință de soluții digitale și IT pentru afaceri din Europa Centrală și de Est. Desfășurat pe 5-6 octombrie la Romexpo București, evenimentul reunește participanți de pe tot continentul pentru 2 zile de sesiuni de prezentări pe cele 5 scene și interacțiuni cu peste 130 de expozanți.

Între 5 și 6 octombrie, la Romexpo sunt așteptați peste 8000 de factori de decizie din peste 4500 de companii din țară și din Europa, interesați să descopere soluții de digitalizare a afacerilor în care sunt implicați. Gama de servicii și produse este variată, fiind prezenți peste 130 de expozanți din domeniile infrastructură, securitate, device-uri, IoT (Internet of Things), digital marketing, e-commerce, software pentru business și soluții cloud.

Aflat la cea de-a 5a ediție, Internet&Mobile World aduce împreună peste 130 de speakeri internaționali și locali pe cele 5 scene din eveniment: Main Stage, Marketing-Innovation, Dev, Enterprise Solutions și Digital Marketing & E-Commerce. Aici vor fi dezbătute ultimele trenduri în materie de soluții de digital și IT pentru afaceri, printre care robotică în business, cybersecurity, dezvoltarea aplicațiilor mobile, realitate virtuală, JavaScript, Java, platforme IoT și multe altele.

To Top

Citește articolul precedent:
Alcatel TRU
Smartphone-ul Alcatel TRU costă numai 29 de dolari!

Credeți că există telefoane inteligente cu prețul de 29 de dolari în magazin?! În Statele Unite ale Americii unde există...

Închide