stiri

Philips S308 pe filieră chinezească

Philips S308

După finalizarea achiziției diviziei de telefoane Philips în anul 2007, China Electronics Corporation a redat o nouă viață mărcii olandeze. Compania asiatică aduce acum în România noul S308, un telefon ce va fi disponibil în oferta Cosmote dar și prin partenerii de retail.

Philips S308 este un smartphone mid-range, echipat cu un ecran de 4 inci TFT, cu touchscreen capacitiv şi rezoluţie de 800×480 dpi. Smartphone-ul are sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean şi un procesor puternic, dual-core, de 1.2 GHz. În plus, Philips S308 dispune de conectivitate precum WI-FI, Bluetooth, USB, GPRS, EDGE şi GPS.

Philips S308 are încorporată o cameră de 5 megapixeli, cu blitz şi o cameră frontală de 0,3 megapixeli. De asemenea, smartphone-ul are un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 de GB. COSMOTE România este singurul operator care are în ofertă noul telefon Philips S308 în versiune dual SIM, cu carcasă de culoare gri.

Philips S308

Philips S308

To Top

Citește articolul precedent:
LG G3 Beat
LG G3 Beat este un G3 mini cu ecran mai mare

Cuvântul "mini" sugera până acum o versiune a unui produs cu dimensiuni mai mici decât cele ale modelului standard. LG...

Închide