stiri

Prestigio prezintă telefonul Grace X3

Prestigio Grace X3

Prestigio prezintă un telefon ce ar fi putut intra în categoria mainstream dacă ar fi beneficiat de componente mai bine alese. Grace X3 este dotat cu ecran IPS de 4.5” în spatele căruia se află un procesor cu denumire neprecizată ce integrează patru nuclee la frecvența de 1.3GHz. Fiind un telefon Dual SIM, Grace X3 oferă mai multă flexibilitate în alegerea operatorilor de telefonie mobilă și a tarifelor avantajoase. Memoria RAM de 1GB și memoria flash de 8GB completează performanțele oferite de procesorul tactat la 1.3GHz.

Pentru cei pasionați de fotografie, smartphone-ul oferă imagini de calitate datorită camerei de 8 megapixeli. Pentru “selfie” puteți folosi camera de 5 megapixeli situată pe partea frontală a dispozitivului. Ambele camere beneficiază de senzor BSI (Back side illumination) și flash pentru imagini clare în conditii de luminozitate scazută sau pe timpul nopții.

Prestigio Grace X3 este disponibil în magazinele românești la prețul de 500 lei.

Prestigio Grace X3

Prestigio Grace X3

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Alpha
Tehnologie LTE de la Samsung pentru siguranța publică

Samsung Electronics a lansat o soluție de securitate publică bazată pe tehnologia LTE (PS-LTE – Public Safety solution based on...

Închide