stiri

Prețuri reduse la Emag!

Emag derulează în perioada 14-16 iulie 2015 campania de reduceri „Summer Buster”, ce are ca scop impulsionarea vânzărilor într-o perioadă în care românii preferă să aloce bani pentru concedii.

Căutând printre miile de produse Emag aflate acum la reducere, am selectat câteva modele ce se remarcă fie prin calitatea deosebită, fie prin prețul foarte accesibil.

LG G3

LG G3

Dispozitive cu Android la reducere

Telefoane

Un telefon cu o alură de navă amiral și un ecran cu ramă foarte îngustă, LG G3 4G, poate fi o afacere foarte bună pentru cei care preferă performanța. Telefonul costă acum 1499 lei fiind redus de la 1999 lei.

Un alt model, recomandat de această dată amatorilor de chilipiruri, care folosesc telefonul pentru scopul lui inițial este Allview A5 Smiley. Acesta este un model Dual SIM disponibil acum la prețul de 299 lei.

Tablete

Cea mai bună ofertă cu Android în zona low-cost este fără îndoială Asus MeMO 7 Pad ME176CX-1B001A cu procesor Intel Atom Z3745 Quad-Core la frecvența de 1.33GHz. Tableta beneficiază de o construcție robustă, garanție și suport software din partea unei companii tot mai apreciată în industria IT. Asus MeMO 7 Pad costă acum numai 399 lei.

Gadgeturi

În zona gadgeturilor oferta este foarte variată, la fel și prețurile. Ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear Fit pare o alegere bună având în vedere prețul de numai 399 lei.

Accesorii

Boxa portabila Bluetooth E-Boda The Beat 100 completează orice telefon cu Bluetooth. Boxa este autonomă și permite redarea sunetelelor transmise de aparat, inclusiv efectuarea apelurilor telefonice. E-Boda The Beat 100 costă acum 69 lei.

Un dispozitiv foarte practic, ce nu ar trebui să lipsească din casa unui pasionat de tehnologie este încărcătorul USB A+Charger cu 5 porturi. Încărcătorul oferă 5 porturi USB , trei dintre acestea având 2.1Ah. USB A+Charger permite încărcarea simultană a 5 dispozitive (telefon, tabletă, gadgeturi cu microUSB, etc.) și are acum un preț de 69 lei.

To Top

Citește articolul precedent:
Primele informații și specificații pentru Samsung Galaxy A8

Misteriosul Samsung Galaxy A8 a fost desconspirat de câteva surse din Asia. Noul smartphone din familia Galaxy A ar putea...

Închide