stiri

Realme anunță lansarea seriei GT NEO 3 pe data de 8 iunie

realme GT NEO 3

Compania Realme confirmă lansarea telefoanelor GT NEO 3 în Europa pe data de 8 iunie 2022. După 4 ani de activitate, realme oferă modelul GT NEO 3 cu o putere de încărcare de 150W, având astfel telefonulcu cea mai rapidă încărcare din lume, oferind 50% autonomie în doar 5 minute. Realme GT NEO 3 are pierderi mici de energie în timpul încărcării și o eficiență ridicată.

Realme GT NEO 3 dispune de primul procesor MediaTek Dimensity 8100 din Europa, cu tehnologie HyperEngine 5.0, care oferă performanțe superioare în jocuri, dar este capabil să ofere și o eficiență energetică de top.

Alături de realme GT NEO 3 va fi anunțat și modelul GT NEO 3T, un model care oferă o încărcare la 80W SuperDart Charge, procesor Snapdragon 870 și design-ul unic inspirat din lumea auto.

Odată cu sosirea noilor telefoane, realme va avea şi un nou motto “NEO Speed Awaken”. Acesta se va regăsi în designul şi filozofia generaţiei urmatoare de telefoane realme, ce promite să ofere tehnologii de ultimă oră și elemente remarcabile care vor contribui la stilul fiecărui utilizator.

To Top

Citește articolul precedent:
Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G
Xiaomi intră în parteneriat cu Leica

Xiaomi anunță oficial parteneriatul strategic pentru dezvoltarea imagisticii mobile. Primul telefon inteligent flagship realizat în colaborare de cele două companii...

Închide