stiri

realme devine producătorul de telefoane 5G cu cea mai rapidă creștere din piață

Realme NEO GT 2

realme a devenit pentru prima dată marca de telefoane cu cea mai rapidă creștere la nivel global pe piața de smartphone-uri 5G. Ascensiunea robustă a permis brandului realme să obțină un loc în Top 5 producători în ceea ce privește livrările de smartphone-uri 5G pe 20 de piețe globale și să-și îmbunătățească poziția de lider în industrie, democratizând tehnologiile și serviciile 5G.

Potrivit celui mai recent raport realizat de Counterpoint Research, realme a livrat mai multe telefoane cu tehnologie 5G în comparație cu ceilalți producători de telefoane mobile. Creșterea este de 165% față de trimestrul 4 din 2021. Creșterea rapidă a fost alimentată de extinderea companiei în țările vest europene, cum ar fi Italia, Spania, Franța, Marea Britanie și Elveția. De asemenea, creșterea se datorează și modelelor realme GT și realme 8 5G.

Dispozitivele realme cu tehnologie 5G s-au vândut bine și în Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia Pacific, care constituie majoritatea celor 20 de piețe (inclusiv India, Bangladesh, Malaezia, Maroc, Myanmar – Birmania și Singapore) unde livrările de smartphone-uri 5G realme se situează în primele 5 locuri.

Pentru a consolida și mai mult devotamentul de a oferi servicii și experiență 5G premium, realme a lansat de curând modelul GT 2 Pro, dar a dezvăluit și încărcătorul rapid de 150W ce va fi oferit cu noul realme GT Neo 3. Modelul de vârf promite o experiență “Greater Than You See” cu cel mai bun procesor Snapdragon 8 Gen1 și cel mai bun ecran 2K pus vreodată pe un telefon Android.

De asemenea, realme lansează și magazinul Europe Pop-up Store Tour în Paris, Madrid, Roma, Varșovia, Amsterdam și Koln, unde vor fi prezentate diverse produse realme.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy A13
Samsung oferă în România telefoanele Galaxy A13, M33 5G și M23 5G

Samsung nu uită de utilizatorii atenți cu bugetul lor și le propune noi serii de telefoane 5G la prețuri accesibile....

Închide