stiri

Realme lansează modelul C35, un telefon accesibil cu cameră de 50MP

Realme C35

Procesoarele Unisoc își găsesc loc pe tot mai multe telefoane entry-level datorită prețului de achiziție foarte redus. Compania chinezească, cunoscută în trecut sub numele de Spreadtrum Communications, proiectează cipuri mobile avansate, având în subordinea sa un colectiv de peste 5000 de angajați. Chiar și Samsung folosește cipuri Unisoc pe telefoanele sale entry-level, semn că un procesor fiabil, chiar dacă este mai lent își poate găsi cumpărători.

Realme anunță în România lansarea modelului realme C35. Acesta surprinde prin camera de 50MP, continuând conceptul DARE TO LEAP al brandului, inclusiv în segmentul entry level. realme C35 se adresează tinerilor din care doresc să experimenteze tehnologia de top, dar la un preț foarte accesibil.

Realme C35 dispune de o cameră principala de 50MP cu f/1.8, aceeasi cameră pe care o folosește și puternicul model realme GT2 Pro. Datorită aperturii generoase, utilizatorii de C35 vor putea realiza fotografii cu mai multe detalii la o rezoluție înaltă. De asemenea, realme C35 mai are în dotare o cameră Black and White cu f/2.8, dar și o cameră Macro cu f/2.4 pentru fotografii de la o distanță de 4cm.

Procesor Unisoc T616 și certificare TUV Rheinland

Echipat cu procesorul puternic Unisoc T616, realme C35 a obținut un scor în AnTuTu de 230.726 puncte. De asemenea, are dublă certificare privind calitatea, TUV Smartphone High Reliability și Real Quality.

Ecran și baterie

În ceea ce privește experiența de utilizare, realme C35 este echipat cu o baterie de 5000mAh cu încărcare rapidă la 18W. În stand-by rezistă 39 de zile și poate fi încărcat până la 50% în 49 de minute. În plus, este primul telefon din seria realme C cu ecran Full HD de 6.6 inchi, dar este și telefonul cu cel mai mare ecran Full HD din acest segment de preț.

Preț și disponibilitate

Realme C35 va fi disponibil în magazinele online din țara noastră după data de 8 Aprilie 2022, la un preţ recomandat de 899.99 Lei.

To Top

Citește articolul precedent:
Telefoane TCL
Android 13 ar putea oferi suport pentru dual eSIM

Sistemul de operare Android 13 își continuă parcursul pentru lansarea către publicul larg, introducând tot mai multe funcții noi. O...

Închide