telefoane

ASUS Zenfone DeLuxe Special Edition

Interfață Android pe ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Introducere

ASUS Zenfone DeLuxe Special Edition este o evoluție naturală în portofoliul companiei taiwaneze, ce devine tot mai bogat de la an la an. ASUS oferă acum telefoane în toate categoriile de prețuri, de la cele foarte accesibile cu prețuri de la 400 lei până la cele mai performante și mai scumpe ale căror prețuri se apropie de 2500 lei.

Vezi ofertele ASUS!

Piața bunurilor de lux este foarte atractivă pentru companii prin prisma profitului mare ce se poate obține dintr-un număr mic de produse comercializate. Visul oricărei companii este să-și creeze un brand care să fie adulat de cumpărători.

Întotdeauna aceste produse de lux sunt însoțite de o poveste frumoasă și de un exclusivism artificial. Produsele de lux trebuie să fie inaccesibile masei de cumpărători și trebuie să se diferențieze vizual de restul modelelor cu funcție similară.

ZenFone 2 Deluxe Special Edition

ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Cei care aleg modele de lux, numite și bunuri Veblen (vezi wiki) sunt convinși de alte mecanisme ale minții umane, raționalitatea nefiind printre acestea. Vanitatea, mândria, nevoia de recunoaștere și apreciere socială, creșterea atractivității în fața partenerului sexual, sunt instincte puternice care trimit oamenii cu bani să cumpere bunurile Veblen.

În esență, cel care cumpără bunuri de lux, nu cumpără în urma unei nevoi clar definite, ci cumpără statul social și viitoarele beneficii pe care i le va aduce bunul respectiv. Exemple de bunuri de lux cu utilitate redusă (bunuri Veblen) sunt: automobile Ferrari, Rolls-Royce, telefoane Vertu, genți Louis Vuitton.

ZenFone 2 Deluxe Special Edition

ZenFone 2 Deluxe Special Edition

ASUS, asemeni altor producători din industria mobile, atacă această piață restrânsă cu un telefon performant, completat de o serie de accesorii de calitate.

ASUS Zenfone DeLuxe Special Edition oferă finisaje de calitate, două capace spate cu modele deosebite și o interfață grafică personalizată. Luxul este definit mai departe prin performanțele tehnice superioare, telefonul oferind nu mai puțin de 256GB spațiu de stocare (128GB + 128GB) și 4GB de memorie RAM.

ZenFone 2 Deluxe Special Edition

ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Părțile laterale ale telefonului sunt lăsate libere, butoanele pentru volum fiind amplasate pe spate, lângă camera foto principală. Butonul on/off este poziționat în partea de sus, lângă conectorul audio pentru căști.

Ecranul cu diagonala de 5.5 inci și rezoluția FullHD domină partea frontală, fiind acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 3. La baza acestuia sunt marcate trei butoane capacitive (back, home, option) ușor de identificat. Având un ecran mai spațios, Zenfone DeLuxe Special Edition este mai ușor de folosit, icoanele fiind mai mari și mai bine delimitate grafic.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top